Szakmai és társadalmi szerepvállalás

Fontosnak tartom és folyamatosan keresem annak lehetőségét, hogy részt vegyek a környezetemben működő, számomra értéket képviselő szakmai és civil szervezetek munkájában, és segítsem azok működését, fejlődését.

A Magyar Gestalt Egyesület tagjaként képviselem az egyesületet a Magyarországi Coach Szervezetek Szövetségének MKTT munkacsoportjában, és részt veszek az egyesület különböző projektjeiben.

Magyarországi Coach Szervezetek Szövetségében vezetem a Minősítési és Képzési Tanácsadó Testület (MKTT) munkáját, és részt veszek a Kommunikációs Testület projektjeiben.

A Rotary Club Dunaharaszti alapító tagjaként helyi szinten igyekszem támogatni a rászorulókat, és képviselem a coach hivatást a klubtársaim körében.

Coaching folyamatokkal támogatom a Katona József Színház ELTÁV programját, amit a színház – az Autonómia Alapítvánnyal közösen – 2016. áprilisában indított el Szúcs-Bányatelepen, és melynek célja a helyiek mentális és fizikai szegregációjának lebontása, másik oldalról pedig a programban részt vevő fiatalok társadalmi érzékenységének javítása.